Labas,
skubu pranešti apie savo senąjį žiemos receptą:
Reikia turėti:
Raudonųjų pupelių (koncervuotų arba išsivirti namuose)- 4 skardinės;
Jautienos faršo (jei neturi, tada kiaulienos, vištienos ir pan)- apie 0,5-1 kg
Morkų- (200-300 gr) 3-4 morkos
Špinatų - sauja
Pomidorų- vienas arba du vnt
Čili pipirų
Pipirų, druskos.
Sūrio
Grietinės ir šviežios bagetės - bet nebūtina.
Gamyba:
į keptuvę sudėti faršą ir užpilti 0,5 stiklinės vandens. riebalų nepilti. Faršas turi būti birus, todėl reikėtų pamaišyti. Baigiant kepti užberk pipirų ir druskos pagal skonį. Iškepusį faršą sudėk į puodą, kur laukia jau išpakuotos pupelės.
Į keptuvę įpilk lašą aliejaus. Sudėk tarkuotas morkas, galima įdėti šiek tiek svogūno. Pakepk, bet nepridegink tik kol suminkštės morka. tada įdėk šaukštą ketčupo, išmaišyk ir sudėk viską į puodą ant faršo.
Į puodą taip pat įmesk saują špinatų (supjaustytų) arba šaldytų (pora kaladėlių) ir supjaustytą gan smulkiai pomidorą. Užpilk stikline vandens ir užvirk, tada gerai išmaišyk, dar patroškink keleta minučių, užberk čili pipirų ir įtarkuok sūrio.
Kol karštas patiekalas skaniausia semti mediniu šaukštu užidėti grietinės ir prilaikant bagetės riekele skanauti,
NNNniam
iki.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
3 komentarai:
Labai skaniai viskas skamba, teks ruosti :)
Norime bendradarbiauti su jūsų blogu. Ar galite parašyti mums el.paštu į biuras@klientupaieska.lt arba paskambinti telefonu 8 670 243 14 ir aptartume tai plačiau, nes nerandame jūsų kontaktų. Ačiū, iki malonaus Justinas Ilisevičius.
Labai idomus ir skanus receptas, butinai isbandysime. :)
Rašyti komentarą