Užrašai

2010 m. sausio 31 d., sekmadienis

Atsargos!

Morkos, morkos!

Morka- tai vidaus šukos, kurios "padaro" tvarką mūsų pilve (taip gražiau). Jeigu sustreikavo pilvelis, suka, ir nesuka ir panašiai - virk morkas, sutrink ir po šaukštą po šaukštą su dideliu malonumu sunaikink!

Iš tikrųjų morką turėti šaldytuve, kaip sakoma, po ranka - labai naudinga. Aš naudoju Meksikos virtuvėje (troškiniams), prie silkės visuomet tiks, sriubai, padažams, ir dar labai mėgstu prie moliūgo ar cukinijos.

Taigi, trumpas "pavyzdukas", kaip turėti morką po ranka:)

1. Nuperkame ir "prilupame:-)"!

2.

Sutarkuojam!









3.

Susirandame švarių (geriau specialiai šaldymui skirtų) maišelių arba dėžučių - priklauso priemonės nuo šaldiklio dydžio. Po porcija sudedame į maišelius (mano porcija trims - didelė sauja), be oro užrišame ir į šaldiklį.





Štai ir viskas!

Komentarų nėra:

Ieškoti šiame dienoraštyje